HOTEL VIVRE

HOTEL VIVRE

Szülés férfiszemmel

2019. október 18. - hotel vivre

Az élet rendje a gyerekszületés – mégis hatalmas döntést vállal azzal egy nő, ha szülésre adja a fejét. Ha eltekintünk a kilenc hónap alatt felszedett kilóktól, ott van még számtalan példa arról, hogy sok nő megkopaszodott szülés után, megőszültek, kihullott a foguk, bevérzett a szemük és még sorolhatnám. Nekem „szerencsém” volt, mivel csak a fejem lilult be, és azt is csak pár napra produkáltam, valamint fél számmal kisebb lett a lábam.

john-looy-x3dz1c7mpa4-unsplash.jpg

Fotó: John Looy

Nem csoda, ha ezek után a nagybetűs férfiemberek tartanak attól, hogy imádott párjuk már nem lesz ugyanolyan, miután életet adott szerelmük gyümölcsének. Sokan félnek attól, milyen látvány fogadja őket, miután megtörténik az asszonnyal az életét beteljesítő csoda.
Ám szerencsére akadnak még olyanok is, mint Curtis, akik a világ legtermészetesebb dolgának kezelik ezt, és mondhatni, még szerelmesebben jönnek ki a szülőszobáról, mint ahogyan bementek oda.

Uraim! Kapják össze magukat, és ne kelljen erről többet hallania és ezen stresszelnie egy nőnek sem, hogy hogyan fest a teste szülés után. Nem ez számít, nem ez a lényeg. Főleg nem azután, hogy próbálják kialvatlanul, 0-24 életben tartani a gyermeküket!

Eredeti megjelenés: Színes Ász

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvivre.blog.hu/api/trackback/id/tr3115225574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery87 2020.02.19. 23:07:43

"Uraim! Kapják össze magukat, és ne kelljen erről többet hallania és ezen stresszelnie egy nőnek sem, hogy hogyan fest a teste szülés után."

Hölgyeim! kapják össze magukat!
Ne kelljen arról hallani többet hogy "úgy vagyok tökéletes ahogy vagyok"....ez csak önámítás és lustaság semmi több!
süti beállítások módosítása