HOTEL VIVRE

HOTEL VIVRE

Ismét összefogott a magyar!

2019. november 04. - hotel vivre

Sokunk tapasztalta már, hogy saját népünknél nincsen rosszindulatúbb, áskálódóbb és negatívabb nemzet. Még külföldön is a magyar embernek a magyar a legnagyobb farkasa. Ám mélyen hátul azért reménykedünk mindig abban, hogy ez változhat, és fog is.

duy-pham-cecb0_8hx-o-unsplash.jpg

Fotó: Duy Pham

És amikor azt olvassuk, hogy pár hónap alatt már a második kisfiúért fog össze az egész világ magyarsága, és gyűjt össze kétszer hétszáz millió forintot, akkor elönt a remény, és arra gondolunk, hogy igen, ki tudunk állni egymásért, össze tudunk fogni, ha akarunk!

Pár napja Levente kapott új reményt az életre, hónapokkal ezelőtt pedig Zentétől volt hangos a sajtó. Felnőttként biztos vagyok benne, hogy ez lesz az a két ember, akinek nem fogja tudni senki bemagyarázni, hogy a magyar magyarnak farkasa. Hogy itthon dögöljön meg a szomszéd tehene, főleg, ha a fű is zöldebb odaát. Ők ketten olyan csodát tapasztaltak meg már egészen fiatalon, ami reményt adhat az összes honfitársunknak szerte a világban, hogy bizony szeretik itt egymást az emberek, össze tudnak fogni, ha a túlélésért van szó.

Eredeti megjelenés: Színes Ász napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvivre.blog.hu/api/trackback/id/tr5215288430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása