HOTEL VIVRE

HOTEL VIVRE

Mobil + vezetés = KIZÁRT!

Mennyit mobiloznál vezetés közben, ha a szerelmed élete függne tőle?

2019. december 15. - hotel vivre

Megállsz a pirosnál, előkapod gyorsan a telefonod, csekkolod, vajon András menőbb helyre vitte randizni az új csajt, mint anno téged. Mi ennél jóval puccosabb étteremben voltunk.

Szerencsére a hosszú piros arra is elég, hogy lásd, Kata sem kapott nagyobb követ az eljegyzési gyűrűjébe, mint te. Legalább ennyi, ha már belföldön megyünk nászútra.

Megéri?

cleyton-ewerton-j7r7vjeyp5y-unsplash.jpg

Mit szólnál, ha leültetnének veled szembe egy embert, aki arról kezdene mesélni, hogyan halt meg a szerette azért, mert a vele karambolozó autó sofőrje nyomkodta a telefonját? Hihetetlen szitu? Pedig igaz is lehetne!

Az alábbi videó három évvel ezelőtt készült. Az alanyok először elmesélik, miért nyomkodják a telefonjukat vezetés közben, majd szembesülnek egy nő történetével, aki autó balesetben veszítette el a szüleit. Ő maga túlélte; két hónapot töltött kórházban, majd két hónapot rehabon, ahol újra tanult enni, járni, és beszélni. Nem árulok el titkot azzal, hogy a beszélgetés alatt nem a balesetező nő zokogott.

 

Megéri?

Manapság többen halnak meg telefonozás miatt az utakon, mint gyorshajtás okozta balesetben.
Tulajdonképp mi nem várhat, amíg hazaérünk? Miről maradunk le, ha nem nyúlunk rá félpercenként a telefonunkra? Életeket menthetünk azzal, ha legalább vezetés közben kivonjuk magunkat a digitális forgalomból.

Ha pedig annyira izgatja a fantáziánkat Mancika jegygyűrűje, álljunk félre egy benzinkúton, igyunk egy kávét, és jegyezzük meg ott az orrunk alatt, hogy a miénk még az övénél is szebb!

 

Fotó: Cleyton Ewerton

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelvivre.blog.hu/api/trackback/id/tr8215353548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása